Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@00:41:52 GMT

امکان وقوع زلزله در نیمه شرقی استان گیلان بیشتر است

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۲۷۱۷

امکان وقوع زلزله در نیمه شرقی استان گیلان بیشتر است

به گزارش خبرنگار مهر، چهل و هفتمین نشست ماهانه توسعه با موضوع توسعه پایدار و مخاطرات طبیعی (به مناسبت سالروز زلزله رودبار و منجیل) امروز پنجشنبه در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان برگزار شد.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی با تاکید بر بررسی زلزله سال ۶۹ منجیل در استان گیلان، اظهار کرد: در زمان زلزله از ۹۱ درصد جمعیت شهرستان رودبار، حدود پنج هزار نفر در منجیل و ۶۰ درصد جمعیت در روستاها ساکن بودند و همین امر سبب افزایش میزان تلفات در این زلزله بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی زارع با اشاره به تعداد تلفات زلزله سال ۶۹ منجیل، گفت: در زلزله رودبار و منجیل ۱۵ هزار و ۸۰۰ شناسنامه باطل شد و این میزان تلفات هنوز هم برای ما غیرقابل قبول است و باید برای کاهش تلفات در آینده فکری کرد.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله ادامه داد: اگر در هر یک از مراکز اصلی جمعیتی استان گیلان به ویژه شهرستان رشت زلزله شدیدی رخ دهد، به دلیل توزیع جمعیت در این مراکز با میزان تلفات بسیار زیادی مواجه می‌شویم.

زارع با اشاره به مقاومت بالای سد سفیدرود در مقابل زلزله ۶۹ رودبار و منجیل، گفت: با وجود اینکه این سد به خاطر شدت زلزله ترک برداشت اما در مجموع مقاومت خوبی از خود نشان داد و فرو نریخت.

وی همچنین درباره حوادث طبیعی و مخاطرات زمین نیز اظهار کرد: سوانح طبیعی حوادثی هستند که نتایج تأسف باری برای موجودات زنده به وجود آورده و سبب ایجاد خسارت‌های جانی و مالی زیادی می‌شوند.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به جابجایی ۴۰ کیلومتری گسل لاهیجان، تاکید کرد: تجمع جمعیت زیاد در لاهیجان مسئله‌ای قابل توجه است که با توجه به موقعیت این گسل، در صورت تکان خوردن و وقوع زلزله، علاوه بر لاهیجان، رشت نیز تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه استان گیلان زلزله‌خیز است و تعداد روستاهایی که در شرق این استان در معرض خطر وقوع زلزله قرار دارند بیش از سایر مناطق است، تصریح کرد: بیشترین امکان وقوع زلزله در نیمه شرقی استان است.

کد خبر 4646471

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی زارع پژوهشگاه زلزله استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۲۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند

ایسنا/خراسان شمالی زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند.

این زلزله در شهر تیتکانلو در شهرستان فاروج در ساعت ۳۷: ۱۵ به وقوع پیوست.

این زلزله در عمق هشت کیلومتری به وقوع پیوست. عرض جغرافیایی این زمین لرزه ۳۲.۲۰۲ درجه شمالی و طول جغرافیایی ۵۸.۳۲۳ درجه شرقی به وقوع پیوست‌.

بنا به گفته مسئولان ذی ربط این زلزله خسارتی به همراه نداشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار گیلان از سد «دیورش» در رودبار
  • پیشرفت ۷۶ درصدی سد دیورش در شهرستان رودبار
  • وقوع سیل در برخی مناطق آذربایجان شرقی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • انعقاد قرار با روس‌ها برای صادرات زیتون رودبار
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار